donderdag 15 december 2011
Lieve's pasta met kleine trostomaten en pancetta
Heerlijke - zeer Italiaanse - pasta gegeten bij Lieve in O.
Ingrediƫnten voor 3 personen:
+/- 600 gr kleine trostomaten (meer smaak)
30 gr boter
300 kippenbouillon (blokje)
zout met zeewier
180 gr pancetta
2 handvol raketsla
De tomaten in 2 snijden en samen met de boter 10 minuten laten pruttelen.
Voeg gemalen zout met zeewier toe (ik heb het niet zo voor PH maar deze mengeling is wel smaakvol), peper en de bouillon. Laat nog wat verder pruttelen.
Kook ondertussen de pasta.
De in reepjes gesneden pancetta - 3 minuten voor de pasta klaar is - aan de saus toevoegen.
Pasta afgieten en afspoelen.
De raketsla onder de saus roeren en dan de pasta onder de saus mengen.
Opdienen met vers geraspte parmesan!
Mmm!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten