Vorige zaterdag heel veel lekkers gebakken met Stefan Elias, de auteur van het boekje dat hier al weken op het salontafeltje slingert: "Stefan Elias selecteert recepten van Jacques Bloch".
Zo moet een dag in het paradijs voelen, ruiken en smaken!
Zoveel heerlijks maken en uit de oven zien verschijnen en proeven...! Een selectie:
Arat (chocolade & kaneel):
Grenoblette (walnotenfrangipanne):
Hazelnootbricoche:
Krentenbolletjes:
Mayetten (walnotenfrangipanne):
Poche Crème:
Suikerknoop:
Voor wie graag bakt en het boekje nog niet in huis heeft: spoedt u naar de boekenhandel!
Nou, dat ziet er echt allemaal practig uit, zeg!! Ik heb via Levine's blog jouw blog gevonden. Je maakt lekkere dingen, dus ik kom nog vaak op bezoek :o) Ik heb zelf ook een blog (in het engels) en je bent van harte uitgenodigd om het te bezoeken.
BeantwoordenVerwijderen