12 dagen geen afwas! Zolang verbleven we in Japan.
(Tokyo, Kyoto, Shin-Hotaka, Takayama, Furakawa-Cho)
Een greep uit de vele culinaire en culture indrukken!
Onze eerste ryokan:
Onze eerste onsen in de bergen (hot spring):
De prachtige kleuren:
Een fietstocht tussen de rijstvelden:
mét slang:
Shushi! (en nog zoveel meer)
Prachtige calligrafie:
Keizerlijk park in Tokyo:
Belgian Beer bar in Tokyo!
Moestuintjes overal:
Philosophers path in Kyoto:
Metershoge bamboe (en japanse scholieren overal):
Piepkleine gezellige eethuisjes:
Een vitrine met keus:
Dessert met pruimensorbet en ijs van groene thee:
Lost in translation ("we zullen de pijltjes maar volgen zeker"):
Slabbetjes overal:
Geurige poesjes:
Op de 3de dag een nachtelijke aardbeving (geen foto),
Op de 11e dag werden we gewaarschuwd:
en de 12e dag hebben we dan maar wijselijk het vliegtuig naar huis genomen.
Hey Gerd, waw precies een mooie reis gehad!
BeantwoordenVerwijderenEn alles goed met jullie? Reeds een tijdje geleden hé.
Zaterdag hebben we de laatste hand gelegd aan de foto's voor het 2 deel van Bloch. 27 september komt het uit. Ik heb nu eindelijk een beetje rust want het 2 deel vroeg heel veel werk.Maar het zal dan ook de moeite lonen,hoop ik.
Geniet ook van de zomer en nog veel bakplezier .
Groeten aan je man en aan de Kris op het werk.
Stefan
Ah leuk, 27 september, daar zien we naar uit!
VerwijderenEn staan er terug een paar brood recepten in?
Als je de oven nog eens mist weet je ons wonen hee!